tilflytter

Velkommen – Dine muligheder som tilflytter

Det glæder mig, at du viser interesse for at flytte til vores kommune.

At flytte er altid en stor beslutning, og jeg håber at denne del af vores hjemmeside giver dig og din familie et overblik over de ting, som vi kan hjælpe med.

Det er vores mål, at beslutningen bliver den rigtige for jer! Hvis vi er så heldige, at I ønsker at blive en del af vores fællesskab i Varde Kommune, så giver vi også gerne en hånd med, så I falder godt til.

Erik Buhl Nielsen

Borgmester, Varde Kommune

Vil du vide mere om Varde Kommune?

Tilflytterservice

Vi støtter op om dine drømme, dine ønsker og dine valg. Derfor vil jeg som bosætningskonsulent gerne møde dig og din familie til en hyggelig samtale, hvor jeg får viden nok til at hjælpe jer bedst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 79 94 74 93 eller på mail til monh@varde.dk

Mona Hansen

Bosætningskonsulent, Varde Kommune

Hvad kan du finde på vores tilflytterside