Sundhed og omsorg

Hjælp i hverdagen

Her kan du få information om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til personlig pleje, praktiske gøremål eller andre former for hjælp.

Læs mere

Handicap

Her kan du læse mere om Varde Kommunes tilbud til borgere med handicap

Læs mere

Psykiatri og udsatte

Har du en psykisk lidelse, eller er du socialt udsat, så har Varde Kommune forskellige tilbud om støtte til dig.

Læs mere

Læge og sygesikring

Læge Karolina Szmuda-Kaszkowiak har ikke åbent for tilgang af nye patienter endnu, Region Syddanmark oplyser, at de arbejder med sagen og håber, at det sker inden for kort tid.

Læs mere

Boblberg

Bobler du også af aktivitetslyst, og leder du efter nogle at dyrke det gode fællesskab med? På Boblberg.dk kan du finde andre at dele din fritid og dine interesser med i Varde Kommune.

Læs mere

Pension

Her kan du finde information om de tre typer af pension: folkepension, delpension og førtidspension.

Læs mere

Demens

Varde Kommune er en demensvenlig kommune. Her på siden kan du læse om de tiltag og tilbud der tilbydes i kommunen.

Læs mere

Misbrug og rusmidler

Få hjælp, hvis du eller én af dine nærmeste har problemer med alkohol, euforiserende stoffer, eller andre former for afhængighed.

Læs mere

Ældre- og plejeboliger

Varde Kommune hjælper dig med at blive boende længst muligt i egen bolig, men vi kan også hjælpe dig, hvis det ikke længere er muligt.

Læs mere

Livets afslutning

Når livet nærmer sig sin afslutning eller er forbi, har du og dine pårørende forskellige muligheder for hjælp og støtte.

Læs mere

Hjælp til feriegæster

I Varde Kommune byder vi alle feriegæster velkommen. Det gælder også dig der har behov for sygepleje, personlig pleje eller praktisk hjælp under dit ophold.

Læs mere

Træning og rehabilitering

Du kan få hjælp til træning og rehabilitering, hvis du har været udsat for sygdom eller en skade der er behandlet på sygehuset, er blevet svækket, eller hvis du lider af kronisk sygdom.

Læs mere