Natur3

COVID-19 og foreningslivet

Denne side har til hensigt at samle COVID-19 relaterede informationer for foreningslivet i Varde Kommune.

Læs mere

Skulpturguide

Oplev skulpturerne i Varde Kommune. Her får du et overblik over hvor, og hvordan skulpturerne kan opleves.

Læs mere

Kulturelle tilbud

Gå på opdagelse i de kulturelle tilbud i Varde Kommune. Her kan I både få et overblik over mulighederne og de forskelle puljer, der støtter kulturlivet i kommunen.

Læs mere

Fritid og foreninger

Varde Kommune har et rigt og alsidigt foreningsliv. På disse sider får du et overblik over de mange muligheder, der findes i kommunen.

Læs mere

Ud i naturen

Varde Kommune har store sammenhængende naturområder med rig mulighed for naturoplevelser og et aktivt friluftsliv.

Læs mere

Genstart fællesskabet

Corona har gjort det svært for foreninger at fastholde og rekruttere nye medlemmer. Kampagnen Genstart fællesskabet skal vende den udvikling. Din forening venter på dig.

Læs mere

Fritidspas

Varde Kommunes fritidspas er et tilbud til børn og unge, der har det økonomisk svært. Med et fritidspas kan barnet eller den unge få økonomisk støtte, så de kan deltage i forenings-aktiviteter.

Læs mere

Foreningernes Dag 2020

Varde Kommune sætter fokus på folkeoplysende og kulturelle foreninger den 20. september 2020 - en temadag fyldt med motiverende oplæg.

Læs mere

Tilladelse til offentlige arrangementer

Skal du arrangere en koncert, en byfest eller et cykelløb, så kan du søge om tilladelse til at afholde et offentligt arrangement hos Varde Kommune.

Læs mere

Puljer

Her kan du få et overblik over de forskellige puljer, der støtter både kultur- og foreningslivet i kommunen. Henvisning til eksterne puljer

Læs mere

Aftenskoler

En mulighed for udfolde sig kreativt, lære nye færdigheder eller opnå viden i fællesskab med andre. En mulighed for at gøre noget godt for din krop og mentale sundhed.

Læs mere