Virksomhedsudvikling

Få rådgivning og sparring på, hvordan du bedst udvikler din virksomhed

Varde Kommune arbejder for at skabe vækst og udvikling i hele kommunen og vi vil gerne understøtte virksomhedernes udviklingsprojekter. I samarbejde med ProVarde og Væksthus Syddanmark arbejder vi for at understøtte vækst og udviklingsmuligheder hos nuværende og kommende virksomheder i Varde Kommune.

 

Erhvervsrådgivning hos ProVarde

ProVarde er den lokale erhvervsforening, med cirka 600 medlemmer, der bidrager til vækst på tværs af erhverv og turisme.

ProVarde er din virksomheds samarbejdspartner og arbejder for at styrke Varde position, som en af landets mest attraktive erhvervskommuner. ProVarde yder erhvervsservice, inspirerer og bidrager til vækst og medvirker til at skabe innovation og udvikling i din virksomhed.  

Læs mere om ProVardes medlemsservice 

 

 

Sparring hos Væksthus Syddanmark 

Væksthus Syddanmark tilbyder kvalificeret og målrettet sparring til virksomheder med ambitioner om vækst. Væksthusets sparring er uvildig, professionel og målrettet virksomhedens behov og potentiale, og tager udgangspunkt i din dagligdag og dine udfordringer.

Sammen med Væksthus Syddanmark har du mulighed for af få kortlagt din virksomheds vækstmuligheder, jeres kunder og jeres potentiale, hvilket er første skridt på vejen mod en højere vækst. Væksthuset kan vise dig vej til relevante rådgivere, som kan bidrage til at føre din plan for vækst ud i livet.

Læs mere om sparring hos Væksthus Syddanmark

 

Task force for erhvervsudvikling 

Overvejer du at etablere eller flytte din virksomhed? Så har du mulighed for at få en hånd fra Varde Kommunes task force for erhverv, der står klar til at hjælpe dig på vej. 

Varde Kommune og ProVarde nedsætter en task force  for den konkrete sag med det formål at få den samlede myndighedsbehandling gennemført på den kortest mulige tid.

Task force kan være virksomhedens kommunale indgang på det tekniske og myndighedsmæssige område. Du fokuserer på den forretningsmæssige etablering af virksomheden, mens Varde Kommune og ProVarde arbejder med at få hele godkendelsesdelen på plads.

Ved bistand fra Task Force kontakt Kultur- og vækstchef Jørgen Nielbæk telefon 30 59 05 95 eller på mail.