Varde Kommune afholder Vækstuge i uge 13

Over tre dage byder Vækstugen blandt andet på ministerbesøg, ”Løvens Hule” og en job- og uddannelsesmesse.

Beskæftigelsesministeren Troels Lund Poulsen åbner den tre dage lange Vækstuge mandag den 27. marts på Nobia i Ølbod.

Du kan se detaljerne i programmet her og læse mere om de enkelte arrangementer herunder.

MANDAG DEN 27. MARTS PÅ NOBIA, ØLGOD

VÆKST UDEN FOR DE STORE BYER

Til åbningen af vækstugen giver Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen sit bud på vækst og kvalificeret arbejdskraft uden for de store byer. Oplev ’Løvens Hule’ med lokale erhvervsfolk, som investerer i iværksætteri, og vær med til at give dit input til den kommende vækststrategi. Dagen starter med velkomst af Borgmester Erik Buhl og slutter af med let anretning og networking.

Tilmelding her.

TIRSDAG DEN 28. MARTS PÅ CAMPUS VARDE

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT

Varde Kommune holder i samarbejde med Jobcentret og ProVarde job- og uddannelsesmesse for at komme udfordringerne ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til livs. Her får virksomheder mulighed for at møde potentielle nye medarbejdere eller studerende. Studerende og ledige får mulighed for at møde virksomheder med spændende opgaver og måske et fremtidigt job. Uddannelsesinstitutionerne får mulighed for at præsentere sig over for potentielle studerende.

Ingen tilmelding nødvendig. Se oversigt over tilmeldte virksomheder og uddannelsessteder nederst på siden (opdateres løbende).

Ønskes en stand, så send tilmelding til mama@varde.dk

ONSDAG DEN 29. MARTS PÅ POWERTOWER, TITAN/VARDE

IVÆRKSÆTTERI OG FORRETNINGSUDVIKLING

Vækstugen slutter af med fokus på iværksætteri og forretningsudvikling. På det nye iværksætterhus PowerTower kan I møde iværksættere og virksomheder, som alle har sin gang i kontorfællesskabet. Jani Lykke Methmann fra Væksthus Syddanmark vil fortælle om, hvordan den digitale teknologi gør sit indtog i virksomhederne gennem industrirevolution 4.0. Friedericke Bruhn fra ProVarde giver konkrete idéer til, hvordan virksomheder kan udvikle sig i sit oplæg. Der sluttes af med sandwich og networking.

Tilmelding her.

Deltagende aktører til job- og uddannelsesmessen