Job som lærer - start her

Tillykke med dit valg af uddannelse

Bliv klogere på arbejdet som lærer i Varde Kommune ved at læse de tanker tre nyuddannede lærere har gjort sig efter deres første år.

Læring, trivsel og chancelighed – er 3 centrale fokusområder på alle skoler i Varde Kommune.

Vi har også fokus på:

- Dygtige elever

Vi vægter elevernes læring højt. Vi har fokus på, at alle elever flytter sig, og vi måler den faglige udvikling på hver enkelt elev. Det betyder, at samtlige elever løbende bliver udfordret i forhold til deres aktuelle niveau.

- Nærværende ledelse

Du kan, som lærer i Varde Kommune, se frem til et tæt parløb med ledelsen på din skole. Vi har pædagogisk og administrativ ledelse ude på alle skoler, og vi praktiserer læringsledelse, der tager udgangspunkt i elevernes faglige progression.

- Gode kollegaer

Som ny lærer i Varde Kommune kan du glæde dig til en start, hvor dine kollegaer vil stå på hænder for at tage godt imod dig. Vi arbejder i teams, du får færre undervisningstimer i starten, og du bliver tildelt en mentor blandt de mere erfarne lærere på skolen.

- Pædagogiske tilbud

Vi prioriterer digitaliseringen højt, og samtlige lærere og elever får deres egen pc eller iPad. Tilbuddet ’Vi i naturskolen’ introducerer eleverne til nogle af kommunens mest naturskønne områder, mens en ny erhvervsplaymaker arrangerer målrettede virksomhedsbesøg for de ældste elever.