Borgerforslag: Cykelsikker Forumvej

Oprettet af Ole Eriksen den 25. oktober 2018

Forslaget

Forslaget går på at lave en cykelsikker vej mellem, Hjertinglandevej og Forum hovedvej.( skrå vejen mellem Alslev og forum).
Dette er meget enkelt og billigt, da Varde og Esbjerg kommune ejer ca 1.5m på hver side af Forumvej og Alslevvej. Dette så vi da der for år tilbage blev gravet af rabatten langs Forumvej.
Kommunen har fortalt mig at en cykelsti på strækningen er på deres ønskeliste, men at er dyrt, og der mangler penge.
Nu går forslaget jo på en cykelsikkervej, ved at lave et cykelspor på hver side af vejen, på det jord som kommunen jo ejer.
Kommunen har ikke råd til en cykelsti, det krævet jo Bla. ekspropriation af jord, hvilket er dyrt og næsten umuligt på denne strækning. Så der for forslaget om cykelsikker vej.
Prikken over iet, er så at man ligger et rør/tunnel ned, der hvor Forumvej krydser Hjertinglandevej. 
Røret/tunnelen har kommunen jo købt, og det ligger på det gamle Tuborg depot på Engdraget. så det er jo heller ikke en udgift.
Strækningen der her er tale om, er meget befærdet. Fordi folk der arbejder i Esbjerg men bor i Varde-Alslev-og nord for varde benytter denne vej, Inklusiv DIN Forsynings biler.
Varde kommune får mange godt skattekroner i kassen, fordi folk bosætter sig her i området. Og det kan kun blive mere attraktivt med dette forslag. 
Jeg kan komme med mange gode augmenter, men stopper her.

Sådan stemmer du

Er du enig i ovenstående forslag, har du mulighed for at stemme på det. 

Udfyld felterne nederst, så tæller din stemme. Dine kontaktoplysninger vil ikke være synlige for andre.

Betingelser for at stemme

Du skal være borger i Varde Kommune og have almindelig valgret for at stemme på et forslag. Man kan kun afgive én stemme per forslag.

Der foretages regelmæssige tjek af navne og adresser for at sikre, at det kun er borgere fra Varde Kommun, der opretter of stemmer på forslag.

Stem på forlslaget ved at udfylde felterne
E-mail
Adresse